LES ENTRÉES / STARTERS
En entrée ou pour l’apéritif en attendant le plat principal / As a starter or as an appetizer while waiting for the main course

Green salad
Mixed salad
Soup according to the market
Smoked salmon with salad and toasts
Foie fras, homemade served with salad and toasts
Marrow bones served with toasts (small)
Marrow bones served with toasts (large)
Marrow bones served with toasts (side)
Boulgour aux céréales avec un mixte de légumes frais au Curry jaune de chayotte et champignons des bois au lait de coco parfumé de citronnelle et gingembre
Vegetarian tagliatelle with small vegetables Bulgur with cereals and sauteed mixed fresh vegetables with chayote curry and wild mushrooms in coconut milk flavored with lemongrass
Vegetarian tagliatelle with small vegetables and mushrooms
Warm goat cheese salad
Seasonal salad with eggs, bacon and croutons
LES PLATS FRAICHEUR / FRESH DISHES
Plats pour manger léger / Dishes for light meals

LES TARTARES DE BOEUF
Beef tartare

Coupé au couteau, pommes frites et pain grillé .
(Cornichons, câpres, moutarde, oignons, persil et jaune d'œuf.)
Freshly chopped raw beef seasoned with gherkins, mustard, onions, egg yolk and vegetable oil, served with French fries and toast.
Coupé au couteau, pommes frites et pain grillé.
Freshly chopped raw beef seasoned with basil, gherkins, mustard, onions, egg yolk and vegetable oil, served with French fries and toast.
Coupé au couteau, pommes frites et pain grillé.
Raw minced beef seasoned with brandy, gherkins, mustard, onions, egg yolk, oil and served with French fries and toast.
Tartare de bœuf coupé au couteau avec os à moellle.
Pommes frites et pain grillé.
Raw minced beef seasoned with gherkins, mustard, onions,egg yolk, oil and served with grilled marrow bones.
Juste poêlé, avec tranche de foie-gras et sauce.
Beef tartare Rossini (just fried with foie-gras and sauce).
Nature.
Grilled rump steak.
Avec sauce forestière / sauce poivre vert / sauce moutarde.
With forest sauce / green pepper sauce / mustard sauce.
Servi avec pommes frites, sur un lit de roquette, balsamique et copeaux de fromage.
Served with French fries, on a bed of arugula, balsamic vinegar and cheese shavings.
Nature.
Grilled beef filet.
Avec sauce forestière / sauce poivre vert / sauce moutarde.
With forest sauce / green pepper sauce / mustard sauce.
Avec foie-gras poêlé. Servi avec pommes au four et légumes.
Grilled beef filet with foie-gras and sauce.
Pièce de 300g pour une personne. Grillé avec sauce beurre maison aux herbes. Servi avec gratin dauphinois et légumes.
Double Sirloin-Steack served with potatoes gratin and Vegetables.
LE BOEUF GRILLÉ
Grilled beef
POISSON ET VOLAILLE
Fish and chicken

En croûte de fines herbes, servi avec riz et légumes.
Grilled Salmon filet, served with rice and vegetables
Sauce aux épices douces, servi avec gratin dauphinois et légumes.
Supreme of poultry, served with potatoes gratin and vegetables.
Boulgour aux céréales avec un mixte de légumes frais au Curry jaune de chayotte et champignons des bois au lait de coco parfumé de citronnelle et gingembre
Bulgur with cereals and sauteed mixed fresh vegetables with chayote curry and wild mushrooms in coconut milk flavored with lemongrass
Vegetarian tagliatelle with small vegetables and mushrooms
PLATS VÉGÉTARIENS
Vegetarien plates
LES FONDUES
Fondues
Swiss cheese fondue
Swiss cheese fondue with mushrooms
Assiette de Saumon fumé, salade et toasts.
Smoked Salmon, Salade and toasts.
Filet de Bœuf grillé, sauce poivre vert, moutarde ou forestière.
Grilled filet of beef with creamy green peppercorn, creamy mustard or mushrooms sauce.
Dessert au choix.
Choose of sweet desserts.
LES MENUS
Our menus
LES DESSERTS FAIT MAISON
Homemade desserts

Chocolate fondant cake
Caramel fondant cake with salted butter
Chestnuts Tiramisu
Façon grand-mère et crème glacée à la vanille.
Caramelized upside-down apple tart served with a scoop of vanilla ice cream.
À la vanille de Madagascar.
Vanilla custard with a caramelized topping.
Avec double crème de Gruyère.
Homemade meringues with cream.
Avec double crème de Gruyère.
Homemade meringues with ice cream.
Café expresso et boule de glace Mövenpick.
Coffe and one scoop of ice cream.
2 boules vanille, sauce chocolat & chantilly.
Vanilla ice cream, hot chocolate sauce and whipped cream.
2 boules café, sauce café & chantilly.
Coffee ice cream and whipped cream.
Williams, Framboise, Calvados, Colonel ou Général.
Choice of ice cream flavor topped with its alcohol: Pear, raspberry, apple, lemon (with vodka), vanilla (with whisky).
Une boule de glace.
Vanille, Chocolat, Café, Fraise/framboise, Citron, Mangue/passion, Poire, Caramel, Pistache, Miel Suisse et amandes.
One scoop of ice cream.
Ice cream flavours: vanilla, chocolate, coffee, strawberry/raspberry, lemon, pear, caramel, mango, pistachio and Swiss honey and almonds.
Whipped cream or fresh liquid topping.
COUPES DE GLACE ET CAFÉS SPÉCIAUX
Ice creem and special coffees